Szeretettel köszöntelek a Szépkorúak Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Építds, szépítsd ömnagunk és mások örömére, hívd meg ismerőseidet is. Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szépkorúak Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szépkorúak Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Építds, szépítsd ömnagunk és mások örömére, hívd meg ismerőseidet is. Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szépkorúak Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szépkorúak Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Építds, szépítsd ömnagunk és mások örömére, hívd meg ismerőseidet is. Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szépkorúak Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szépkorúak Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Építds, szépítsd ömnagunk és mások örömére, hívd meg ismerőseidet is. Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szépkorúak Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A rendezvényen felsorakoztatjuk a Kárpát-medence legnevesebb juh tenyésztőit, élőállat bemutatóval, a legjobb bárányhúsból készült hazai és nemzetközi ételeket, mindezt megfűszerezve minőségi kézműves termékekkel.
A gasztronómiai élményeken túl a
látogatók bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyen sokoldalúan
használható fel a juh gyapja. A gyermekek ingyenes kézműves
foglalkozásokon vehetnek részt mind a négy nap során.
A színpadon
folyamatos folklór programokkal és népi játékokkal szórakoztatjuk a
közönséget. 2014. április 20-án, azaz Húsvét Vasárnap a főzőversenyen a
Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség „Arany Bárány díjjal” jutalmazza
meg a legjobb bárányból készült fogás elkészítőjét.
A múlt
hagyományait felidézvén klasszikus húsvéti mulattsággal várjuk az egész
családot. A legkisebbek örömére egy nyuszi és bárány simogatót is
felépítünk. A Csokoládé Múzeum egy mini csokoládégyárat állít fel a
helyszínen, ahol az egész család részt vehet majd a csokoládékészítés
művészetében. A rendezvényen felsorakoztatunk több száz bárányból
készült gasztronómiai különlegességet, melyeket a látogatók nem csak
megkóstolhatnak, de meg is tanulhatják elkészíteni. A rendezvény
nyitónapján, 2014. április 18-án a vendégek 50%-os kedvezménnyel
fogyaszthatnak a kuponfüzeten feltüntetett kiállítóknál.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!