Gotthárd Lászlóné Ibolya üzente 6 éve

A Vérnyomást Nem Fogja Lehúzni ? Lehet -e Fokhagyma Kapszula szedése Mellet a Kúrát is csinálni ?

Válasz

Mészáros Istvan üzente 8 éve

Masodik kurat kezdtem el,a latasom 1/2diopriat javult,cukrom is kevesebb lett.
En igaz kiegeszitettem meg 2 db voros belseju graifruitot adtam hozza,szeretnek .3 kurat vegig csinalni. Bizom benne eredmenyeim megjobbak lesznek.

Válasz

domokos maria üzente 9 éve

Udv.mindenkit, szeretnem kiprobalni ezta a kevereket ,kerdesem ,h a citrom heja ,persze vegyszermentes,megeheto a feher retegevel egyutt ? egybe darljuk ossze ?

Válasz

baloghné aniko üzente 10 éve

én nagyon hiszek ebben a gyógykeverékben, már 3x végigcsináltam.valóban érzem a leírt gyógyhatásokat.de egy dolog zavar csak.......nagyon izzadok tőle,,annyira, hogy naponta többször is alsonemüt, pólot kell cserélnem.
kérdezném, más is érzi ezt,.?
lehet, hogy így méregtelenít?
kérlek benneteket, segítsetek a hozzászólásotokkal.
baloghné Anikó

Válasz

Temesváriné Vágó Jutka üzente 10 éve

köszi a TANÁCSOT! máris leírtam magamnak, hogy elkészítsem!

Válasz

baloghné aniko üzente 10 éve

mindenkinek szép estét.

megigértem, hogy a kúra végén megírom tapasztalataimat.
elhatároztam, és végig-is vittem ezt a csodálatos , gyógyító kúrát.bátran elmondhatom, nem bántam meg.a közérzetem jó, remekül alszom, emésztésem sokat javult, a csúnya viszerek a lábamon visszahúzódtak, simábbak lettek , és a fülzugásom-bár nem szünt meg teljesen-abszolut elviselhetö, nem zavar..
memóriám is sokat javult.nőtt a munkabírásom, szinte hihetetlen mennyi energiám van.
nekem csak egy dolog volt , amit nehezen viseltem...az a nagy, erős izzadás.naponta többször is váltanom kellett fehérnemüt, pólót.de.....ezt el kell viselni, ez a méregtelenítés jele.körzeti orvosom is biztatott, hogy 1-2 hónap múlva, ismételjem meg.és én meg is teszem.szeretném szépkoromat, minél jobb egészségben élni, amit mindenkinek-nemcsak szépkorunak- kivánok
nagyon örülnék, ha, aki szintén végigvitte ezt a mésztelenitést, ossza meg velünk, ezzel is biztatva a -nemcsak- szépkoruakat.
jo egeszséget kivánok mindenkinek, és boldog ünnepeket.

Válasz

Egyed Józsefné üzente 10 éve

Kedves Anikó, nagyon örülök,hogy beszámolsz a kúrák sikeréről és másokat is biztatsz a kipróbálására,- én is ki fogom próbálni. Margó

Válasz

baloghné aniko üzente 10 éve

végtelenül örülök, hogy rábukkantam erre a "csodaitalra".aug 28-a óta most kezdtem el a 3.adagot.már alig vártam.sokkal jobban érzem magam, fülsípolásom már szinte alig hallható.nem kell végre hangosan beszélnem, és a hallásom is sokat javult.jól alszom, ritka az, ha megébredek éjjel.egyhuzomban tudok 5-6 órát aludni, ami azelőtt igen-igen ritka volt.izületi fájdalmaim jelentősen csökkentek.és ami a legcsodálatosabb, hogy nyugodtan elmehetek bárhova, megszüntek az ájulásérzettel párosuló szédülések, ami a rossz agyi keringés miatt alakult ki.és még, ami nagyon fontos , nem vagyok annyira feledékeny, pár mp. és tudom mit hova tettem.ha javasolhatom, akár fiatal-akár idősebbek vagytok, szánjatok időt, és készítsétek el ezt a csodálatos italt.ha még nincsenek panaszaitok, akkor is -megelőzésképpen ajánlom. és- higgyétek el-nincs fokhagyma szag, csak citrom íz.nincs gyomorégés, visszaböfögés.
tegyünk meg mindent egészségünkért-gyógyszer nélkül.
jó egészséget mindenkinek.

Válasz

baloghné aniko üzente 10 éve

3 napja elkezdtem a fokhagyma-citrom kúrát.nagyon bízom áldásos gyógyhatásában.nyaki meszesedésem van, ami időnként nagy fájdalommal jár, és több TIA-m volt. az MRI- kimutatta a7mm-es elzáródást az agyban, és több kisebbet is.szédüléssel, fülsípolással küzdök hosszú évek óta.kissé emelkedett a koleszterinem, ami lehet azonban a pajzsmirigy alulmüködésem miatt van.
66 éves vagyok, és elhatároztam, véget vetek a sokféle gyógyszereknek, amik nem oldották meg a problémáimat.
éhgyomorra hörpintem fel a gyógyitalt, ami azért , igaz-ami-igaz nem a legjobb ízű, de oda se neki.de az biztos...semmi fokhagyma íz, vagy illat nincs.remélem, hogy a panaszaim hamarosan csökkenni, majd szünni fognak.a hit...bizalom, már fél egészség.
3 hét múlva megírom, hogy mit érzek az első kúra után.
mindenkinek jó egészséget kívánok.

Válasz

gula piri üzente 11 éve

Szeretném meg kérdezni, hogy másnak is volt -e hirtelen magas vérnyomása mikor meg itta a fokhagyma-citrom italt. Én egy evőkanállal ittam. Után a vérnyomásom 198/68 ra ment fel. /a vérnyomásom 131/68 /. Igaz még csak kettőször ittam. Nem tudom, hogy folytassam-e.

Válasz

Egyed Józsefné üzente 11 éve

A fokhagyma 11 csodás hatása

http://www.bien.hu/a-fokhagyma-11-csodas-hatasa,egeszseg,taplalkozas,113333

Fischer Anna, 2011. december 15
A fokhagyma az egyik legelterjedtebb, legolcsóbb és egyben a leghasznosabb fűszernövényünk. Tél idején különösen sok dologban segít szervezetünknek, hogy megóvja azt a betegségektől vagy egyszerűen csak segítsen megőrizni lendületünket télen is.
Immunrendszer
A fokhagyma és minden ebből készült táplálékkiegészítő erősíti az immunrendszerünket, ezáltal szervezetünket ellenállóbbá teszi a fertőzésekkel szemben.
Gombák
A fokhagyma fogyasztásával lényegesen csökken az esély arra, hogy gombás fertőzéseket kapjunk el.

Ha már késő és már megtörtént a fertőzés, akkor sem árt, ha szedjük, hiszen segít a gyógyulási folyamat gyorsításában.
Keringés
A fokhagyma kiváló segítője az egészséges és erős vérkeringésnek.

Fogyasztásával az érfalak rugalmasabbá válnak, csökken a koleszterinszint, csökkent a vérrögképződés esélye és a magas vérnyomás normális szinten való tartásában is nagy segítség lehet.
• Cukorbetegség
Ha rendszeresen fogyasztunk fokhagymát, azzal segíthetünk szervezetünknek a vércukorszint szinten tartásában.

Természetesen nem gyógyítja a betegséget, de folyamatos szedésével kiegyensúlyozottabb állapotot érhetünk el.
Étvágyjavító
A fokhagyma kiváló étvágyjavító, ezért bátran fogyasszák olyanok, akik betegek, vagy már lábadoznak a betegség után, de még gyengék és nincs kellő étvágyuk.

Sajnos fogyókúrázóknak csak akkor ajánlott, ha erős akaraterővel rendelkeznek.
Megfázás
Ha úgy érzed, megfáztál, vagy csak többen betegek körülötted, feltétlenül kezdj el egy kis fokhagymát enni. Használatával az orr kitisztul, a hörgők dugulása csökken és enyhül a torokfájás is.

Természetesen nem csak a betegségek kezelésére, de még inkább azok megelőzésére kiváló segítség lehet.
Potenciál
Tapasztalatok azt mutatják, hogy a fokhagyma szedése segít a szexuális teljesítőképesség fokozásában, akár átmeneti potenciazavarok elhárításában is.

Igaz, az illata nem vall kifejezetten afrodiziákumra, de a hatása annál inkább kiváló lehet.
Emésztőrendszer daganat
Jelenleg is folynak olyan kísérletek, amelyekben azt kutatják, hogy a fokhagyma hatóanyaga hatásos lehet-e a rákos sejtek elpusztításában.

Különösen az emésztőrendszert megtámadó rákos megbetegedések esetét vizsgálják, így nem kizárt, hogy néhány év vagy évtized múlva már elfogadott gyógymód lesz erre a betegségre is.
Zúzva fogyasztandó!
A fokhagyma legértékesebb hatóanyaga az allicin, ami csak akkor szabadul fel, ha a hagymát összedaraboljuk. Minél alaposabban törjük össze, annál több válik ki belőle, így érdemes nem nagy darabokra vágni, sokkal inkább törekedjünk arra, hogy lehetőleg zúzzuk össze és úgy adjuk az ételekhez.

Sütés előtt, miután már összekevertük a készítendő étel többi részével, érdemes néhány percre állni hagyni. Ilyenkor a hatóanyaga még inkább ki tudja fejteni fertőtlenítő és gyógyító hatását.
Utcai árusok
Ha utcai árusoknál eszünk, általában minden rendben van az ételek minőségével, de azért nem árt az óvatosság. Ebben is segít a fokhagyma, vagyis egyszerűen csak szagoljuk meg az ételt.

Ha érezzük benne az intenzív fokhagyma szagot, akkor valószínűleg nyugodtan megehetjük, a benne lévő fokhagyma ugyanis szinte biztos, hogy elpusztította a kórokozókat, amik akár ételmérgezést is okozhattak volna a hagyma nélkül.
Kisbabák
Ha gyereket vársz és úgy tűnik, hogy a baba súlya kicsit esetleg kisebb a szokásosnál, akkor is célszerű beiktatni a fokhagymát az étkezésedbe, ugyanis általában növeli a magzat súlyát az anyaméhben.

Persze ne vidd túlzásba és különösen akkor figyelj, ha gyomorsav vagy bármi más zavaró jelenség is kíséri terhességedet. A hatása attól még ugyanaz marad, csak neked lesz kicsit kellemetlenebb érzés a fogyasztása.

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 11 éve

Kipróbáltam,és valóban semmi rossz mellékize nincs ,nem bántja a gyomrot.
Már a második kuránál tartunk.A visszamaradt sürüt mézzel összekevertem,és ugy fogyasztottam el.Köszönöm inkább ez mint a gyógyszer.Jó egészséget Mindenkinek.Üdv.Éva

Válasz

Egyed Józsefné üzente 11 éve

"megér egy misét"! -írod. Igazad van. Margó

Válasz

Dienes Miklós üzente 11 éve

Érdekes ez a "Mésztelenités ...." című írás. Kíváncsi lennék, hogy történt-e tudományos vizsgálat a hatását illetően, vagy csak a tünetek javulását észlelték, ami lehet "placebo" hatás is, vagyis a hatásban bízva javul a beteg állapota. CT-
vagy MR-vizsgálattal mérhető az erek tágassága, a szűkület mértéke(csökkenése)!
Olcsó és hatásos gyógymód lenne, megelőzhető lenne: szív infarktus, agyi érelmeszesedés, alsó végtagi érszűkület! De jó lenne! Úgy gondolom, hogy ez is csak egy "szép álom". Szerencse fel, azért nem árt kipróbálni, hisz ártani nem árt, legfeljebb nem használ, vagyis "megér egy misét"!

Válasz